LANGUAGE / SPRÅK
Engelsk version Swedish version


SUPPORTERS

Du har ej Flash installerat.

Information om cookiesDaniel börjar köra för KAK

Daniel Carlsson, Sveriges för tillfället enda förare på rally-VMs högsta nivå, börjar köra för Kungliga Automobil Klubben. Värmlänningen har tidigare kört för sin hemmaklubb, Säffle MC – en klubb där han fortsätter vara medlem och där en stor del av hjärtat fortfarande finns. Som representant för svensk motorsport i världen känns det dock helt rätt att köra för KAK, vilket som också kan vara en skjuts i karriären med de kontakter och möjligheter som klubben erbjuder.

Daniel Carlsson, rallyförare och initiativtagare till WRADD:

- När man får frågan om att vara med i KAK med dess fina motorsportrötter så känns det som en självklarhet att tacka ja. Jag har under en tid haft kontakt med klubben i olika frågor kring min WRADD-kampanj och sett det engagemang och de möjligheter som finns där. Jag är fortfarande en helhjärtad Säfflebo med stort hjärta för Säffle MC, en klubb där jag också fortsätter vara medlem. Det nya är att jag nu också är medlem i KAK och att det är den klubb jag kommer att köra för på tävlingar runt om i världen. Jag hoppas också kunna ta WRADD till en ny nivå genom klubben, som redan har börjat sin stöttning i samband med Midnattssolsrallyt.


Christer Zetterberg, ordförande Kungliga Automobil Klubben (KAK):

- I Kungliga Automobil Klubben är vi glada att ha fått ännu en toppförare i vår redan starka laguppställning. Daniel har bevisat att han kan hänga med i världseliten i rally och hans engagemang för en viktig fråga som rattfylleriet gör oss ännu gladare. Vi tror och hoppas på stora framgångar för Daniel som förare för KAK.


Kenneth Ax, ordförande Säffle MC:

- Daniel började sin karriär i Säffle MC och vi har satt stort värde på att Daniel tävlat för klubben vid alla sina framgångar runt om i världen. Nu är det dock dags för Daniel att ta ännu ett steg i karriären, och vi stöttar naturligtvis honom då han nu börjar köra för KAK. Daniel kommer ändå att finnas kvar som medlem i Säffle MC och vi som vet vilket hjärta han har för Säffle oroar oss inte det minsta då han nu tar nästa steg i karriären.
Av:

Publicerad:
2007-06-08 11:43